FAQ

Wat is de status van mijn kavel?

Via het opdrachtgeversportaal vind je onder ‘Mijn kavels’ een overzicht van de door jou ingediende kavels. Hier vind je ook de status van je kavel. Wanneer je kavel is goedgekeurd of afgekeurd, ontvang je van ons een e-mail.

Welke producten zijn geschikt om te veilen?

In principe verkopen wij alles. Alleen niet CE-gekeurde goederen of producten die gevaarlijk of aanstootgevend zijn worden niet geveild. Denk aan: Aggregaat zonder beveiliging achter de stopcontacten (Kraftwelle etc.), wapens, chemisch afval, erotische producten enz. Mocht je twijfelen, neem dan contact op met onze experts

Waarmee moet ik rekening houden met het aanleveren van foto’s?

Goede productfoto’s zijn bepalend voor het succes van de veiling. Zorg ervoor dat het product centraal staat en volledig zichtbaar is. Formaat: 4:3, Minimale afmeting: 800x600 pixels, maximale afmeting: 1600x1200 pixel. Foto’s kunnen alleen aangeleverd worden als .jpg. Meer weten over goede fotografie? Bekijk de Tips & tricks

Wanneer wordt het kavel dat ik heb aangeboden beoordeeld?

Nadat je je kavel hebt aangeboden, gaan onze experts aan de slag om de informatie te controleren. Wij nemen via e-mail contact met je op wanneer het kavel is goedgekeurd of als er nog aanpassingen nodig zijn.

Mijn kavel is goedgekeurd, wanneer wordt het geveild?

Je ontvangt van ons meer informatie zodra je kavel is goedgekeurd.

Mijn kavel is goedgekeurd, maar het is niet meer beschikbaar. Kan ik het terugtrekken?

Neem in dit geval zo spoedig mogelijk contact op met onze experts.

Ik wil mijn kavel wijzigen, kan dit nog?

Totdat het kavel is goedgekeurd, heb je de mogelijkheid om je kavel te wijzigen. Ga hiervoor binnen het opdrachtgeversportaal naar ‘Mijn kavels’ en klik op ‘Wijzigen’.